<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3692859135589781208\x26blogName\x3d_____cerita+saya+lah-\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanahalip.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanahalip.blogspot.com/\x26vt\x3d-863831808062006266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 10 Mei 2011

mom , i ♥ you @ 12:56 PG

happy mother's day ibu :)
nana sayang ibu sangat-sangat k . full stop ! jangan persoalkan .
yeah, walaupun ibu selalu bebel kat nana kan . kan kan .
tapi , one day , pelik kot rasa bila ibu tak membebel . for sure my life going up side down . haha .
anyway , thanks yeah sebab jaga anak ibu yang stubborn gila babi ni xD
love you like crazy .

                  .............................................................♥♥♥.........................................................................

Selasa, 26 April 2011

happines over lie @ 1:36 PG

saya dah nekad . hubungan kita sampai hari ni je .
hampir tiap malam saya nangis ingat kat awak . day over day . saya cuba nak tipu diri sendiri .
i love you . but i can't .
hell yeah . i dah benci you a****

semalam .ada orang cakap dia something yang saya langsung tak sangka .
"i want you "
sumpah terkejut gila . are you insane ? 
saya tak bolah terima awak . maaf .
tapi . bila saya onl tadi . ada satu massage .
debardebar rasanya nak tunggu load habis .

errhh . . .
a video? saya tak tahu tu lagu apa . tapi vedeo tu memang dah sentuh hati saya .
saya tau pintu hatu saya dah terbuka untuk awak .
 tapi saya takut nak terima awak . takut awak akan sakitkan hati saya macam boyfie saya yang lama tu .

tapi percaya lah awak . kalau satu hari nanti memang takdir kita . yes . i do want to be with you . stand beside you . as your girl .

Isnin, 18 April 2011

thanks a lott dear . i'll never forget it @ 6:21 PG

17 april is a beautiful sunny day . 
and i woke up with my swollen eye .
ta sangka kesannya teruk sangat . mata dah macam kena sengat lebah .
mama pun tanya kenapa . ta tahu na jawab apa . ambil tuala terus mandi .
memang satu hari suntuk duduk termenung dan menangis je kerjanya .
ni semua sebab cikk abang sorang tu lah . how could he cheat on me ?
euuhh . menyakitkan hati .
thanks ARISHA  . yang ta pernah wujud .
thank god . finally allah tunjukkan kebenaran .
and the truth is hurt .
and i could lie to my self . i do REALLY love him .

Jumaat, 15 April 2011

@ 1:49 PG

i do : miss a boy that make me smile till my ears .
love that boy that gave me a kiss in the morning ,before im go to sleep and count the sheep's  .
cares the boy that always make tear flow down .
and do make me laugh when i needed .

i <3 you
 




Rabu, 13 April 2011

13 APRIL 2011 @ 6:51 PG

okey dear . here start the story .
firstly HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAREST <3
have a great blast birthday and do enjoy this day sayang.
i loiviee you so damn mushies .
secondly . hoo . i lost my fone .
damn .
1824 pm . baru sedar fone tu dah ta ada dekat pocket .
punya lah cuak . sampai menggigil tangan . sejuk je rasa masa tu .
tunggu masa na menangis je . haa

sedih gila rasa ta ada fone . 
every single minute na pergi check fone .
tapi apa yang na di tengoknya ?
it's GONE !
diana . terima lah kenyataan:3

welcome

Hello guys , I'm Nordiana Bt Halip.
also known as Diana
I'm 15
Totally taken ;)
Do follow me guys !

exits

my facebook

I ♥ them


azzam
Aina Syafiqah
Natasha Razali
afifatul
Aqilah Farhana
syahirah@ejos
Muhd Amirul Ilias
Nazmi Hafiz
Natasha Syahierah

tagboard

follow !



click here to follow