<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3692859135589781208\x26blogName\x3d_____cerita+saya+lah-\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nanahalip.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nanahalip.blogspot.com/\x26vt\x3d-863831808062006266', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 12 April 2011

god .save me @ 1:39 PG

hye semua . oh minggu ni saya rasa sengsara sangat .
sebab apa entah . tibatiba tangan and kaki diana gatalgatal.
perit woo . mulamula ingat kenapa lah macam ada bijibiji putih dalam kulit .
then ignore je lah kan.
tibatiba gatalgatal gila .
firstly dekat tangan je .bila diana bangon pagi . whoa . kaki pun !


gatal dekat tangan tu memang menyusahkan .
susah sangat na menulis . sebab every time garu sana .garu sini .
minggu ni dah lah ada exam MIBF .
ohh . apa lah nasib .

gatalgatal part kaki lagi lah menyeksakan . susah gila na jalan menapak .
nanti kaki rasa gatal sangat and rasa na buka kasut then garu puaspuas .
tapi malu lah kan na buad macam tu .
soo .sesiapa yang nampak diana jalan lain macam tu bukan sebab apa ye . sebab kaki gatal gila !

hope sangat malam ni ayah balik cepat . na pergi klinik!!
na sangat tau kenapa dengan kaki and tangan diana yang dah kronik sangat ni .
for the rest . doakan lah penyakit ni ta serious . susah na belajar tau ta .
GOD .save me


welcome

Hello guys , I'm Nordiana Bt Halip.
also known as Diana
I'm 15
Totally taken ;)
Do follow me guys !

exits

my facebook

I ♥ them


azzam
Aina Syafiqah
Natasha Razali
afifatul
Aqilah Farhana
syahirah@ejos
Muhd Amirul Ilias
Nazmi Hafiz
Natasha Syahierah

tagboard

follow !



click here to follow